Thursday, September 30, 2010

. bla ! bla ! bla ! .




arrrggghhhhhhh !!!!!!
tencion yer aku...
kuatkan semangat !!!
jangan lemah !!! i need somebody !!!! 
everyday nk nanges !!!
OMG !!!! xsuke ! xsuke ! xsuke !

8 comments:

farah said...

kau ni nak nanges je pehal mok?mehh cite..

kuciputersenyum said...

bese lorr mokk !
aku kan keseorangan.. xde sape sudi dgr cite aku n olwez gn aku..
aku pendam jer.. leh naik gileerrr !

farah said...

cite jelahh kt aku..cm a xbole..apelahh

kuciputersenyum said...

tp ko bz lorr syg !!
bile kita dlm kesusahan..ketidak gembiraan tiada siapa di sisi !
sad..really2 sad

farah said...

alaahh..msg jelaa.if aku xbz aku reply..kite kwn kn..pe gune kwn.aku rase ade hikmat kowt aku lepak umh kau raye taon ni..aku rase kite dh rapat blek.xcm b4 ni jarang contct semua..best2!

kuciputersenyum said...

mok ! ko wt aku sentap + sedih + terharu = nanges !
arrgggghhhh !! aku xkuat moks...
betol tue pe ko cakap.. aku still macam dulu.. cume org disekeliling aku ramai xsuke kat aku.. hipokrit je kwn gn aku.. makkk sentap nox !

farah said...

hahahaha.powerkn ayat aku.lalallaa..
alaa.bialaa dorang nk ckp ape..sebaik2 aku ade gak jahatnya.xsume org perfct.dats y aku tak kisah evnthough dgr2 cite pape psl kwn2 aku..

kuciputersenyum said...

power xpower la derrr... ko banyak sgt minum super power nie.. tue yg kacip lebih.. hahha !! tahla mok aku pon xtw la.. org xsuke benci kecik pon jadik point kan.. bg aku lw camne buruk kwn aku skali aku da berkwn selame ye aku kwn..even pangai xsuke but tegur.. jujur tue kan penting.. <3