Wednesday, November 24, 2010

. seronok biler dea di samping aku .


 
daa lame aku rase , aku taa rase seronok
sangat , hepi jer .
bukan taa kate b4 nieh aku taa hepi . 
tp dengan muncul yew dea ,
aku rase aku ader life semula . aku ader kawan .
and yang syokk yew , tempat keje aku kat sini yg 
wt aku sonok sangat .
taa pernah agy laa tempat kje yg seeeesyookkk macam nieh .


 mesti korang tertanya-tanya apa yang aku sonok 
sangat nieh an , 
tahh laa hakikat yew 
aku baru pai tempat keje nieh ,
then tetiba rase macam naa amek pix laks ,
maklum laa daa lame sgt taa amek pix an .
aku rase aku daa semakin lawa , daa taa 
bape naa gemuk sgt . 
soo aku pun amik laa pix bebanyak .


nieh lak kawan tempat kerja aku , aku panggil dea dengan
panggilan manje , BEDAH
hahaha , aku pun taa tao nape 
aku panggil dea bedah ,
mungkin dea nieh suke sgt bercakap kot , 
taa henti2 bercakap . 
lw panggilan kasar yew MULUT MURAI ,
hehhe , soe kawan , aku gurau jew .
dea laa yg selalu layan kenah aku , aku pun slalu 
gak layan kenah dea nieh .


 si BEDAH nieh kate aku taa COMEY wt mulut macam nieh ,
tp tahh laa , aku suke noo wt mulut macam 
nieh , konon yew kiut .
hahaha , tp si BEDAH nieh taa suke .
cian dea aku asek panggil dea SI BEDAH , hehe . 
name dea nieh EMA , anak dea comey sgt macam aku tp aku 
comey lebih laa , hahah , perasan !


one day tue ader customer dtg kedai kitorang ,
dok si BEDAH nieh melayan , tetiba kwn customer
tue tegur aku , " muke awak nieh macam STACY laa "
aku pun tetiba tergamam n tergelak kecik
tapi bile si BEDAH nieh dengar , dea gelak 
bukan main kuat agy an .
dea kate ' celah mane lak muke ko macam stacy '
bese laa ayat orang jeles mmg macam
tue . hahah , aku ingat kengkawan 
kolej jew cakap macm tue ,
taa sangke lak , ramai lakk yang cakap
aku macam STACY .
tp sekrang stacy nieh daa gemuks laaa , hahaha


aku suke tengok pix nieh , aku rase aku comel sgt .
EMA , ko an suke nengok aku senyum macam nieh an , 
nieh khas tuk ko ma .
aku syg kat ko EMA , ko banyak bagy aku nasihat ma ,
alhamdulillah , aku rase lega sekrang .
thnx cz ko sanggup terima
diri aku seadanya , walaupun ramai orang 
taa suke kwn dengan aku .
hipokrit jew , thanx alot .
t kita hang out sesame lagy erk .

6 comments:

ZatyHashim said...

mOk
hang pelat ek
jenuh plak ak nk m'bce ayat ko nie...
huhuhuhu

kuciputersenyum said...

mane ader aku pelat , ko kene bace bebetul baru paham . tp akhir yew ko berjaye membace yew . TAHNIAH ! hehe

mama said...

sob! sob! sob! xtaw npe aku
rasa sedey n tharu gle ko tlis cmni gda.. pepon thax coz kon appreciate
aku as ur fwen.. hope our frenship
strong 4eva! eva!!!!!!! mmmuuuaah! sayayaaang ko byk2! tenkiu yayunk!!!

kuciputersenyum said...

mama : ishh , ko nieh taa mo laa sesedih okeyy . tue semua ikhlas dr aty aku tao . aku syg ko , muaaahhxxx !

ZatyHashim said...

jenuh ow
x abis bce pn
rs terencat sekejap
hahahahah

kuciputersenyum said...

nieh baru laa mencabar sket an . mesty sonok jew ko bace an ? hehe .