Saturday, November 26, 2011

sakit

Assalamualaikum

Mea tetap TERTAWA walaupun pada hakikatnya hati Mea ingin MENANGES .
Mea tetap TERSENYUM walaupun sebenarnya  rase KECEWA sangat .
Mea tetap KUAT walaupun sebenar Mea dah tak mampu nak tanggung nya lagi .
Mea tetap SEMANGAT walaupun pada hakikatnya Mea sangat TERTEKAN dengan masalah nie .
Dan yang terpenting Mea tetap SABAR memandangkan segalanya baik sahaja sedangkan hatiku LEMAH dan sedang terluka .

apa yang mea merepek nie ??? 
oke mea just nak luahkan apa yang mea rase
demnn !! sangat tertekan . 

4 comments:

LiSaSuKe's said...

blog welcome peeps tu sangat comel~!!! heheheehe

suke baca blog kamu... :-D

cikdamia sahaja. said...

tengs lisa :) camne leh jumpe blog tue ? hehe . act takde sape yg tao . but tengs pandangan tue . slalu-2 bace n komen pendapat awk oke :)

rase seronok pulak . ingat blog mea nie memboringkan . hehe ! owhh mea lupe letak komen box erk ? hehe :) oke nnt mea letak ,

ilalaloveyou lisa :)<3

LiSaSuKe's said...

sebab link kat cikdamia sahaja. tu... so jumpe 2 blog... ok letak komen box tau... :-)

cikdamia sahaja. said...

hehe , oke sayang :)

mea dh letak box komen tao .
tengs lisa . love you <3