Monday, December 05, 2011

tahniah anda semakin tue .

Assalamualaikum

Sesak nafas Mea bulan 12 nie , ramai pulakkan yang besday bulan nie . tercungap-cungap oke Meaa bulan nie , smua tuntut hadiahh masak laa Mea nak cekau duit nak penuhkan permintaan mereke-2 nie . Demnnn !! nasib baik Mea nie baik hati kan .

Ckuplaaa setakat Mea bagi belon yang warna warni kann kannn kannnn . Rase sangat happening kott . hahaha , so adiah tue tak payah laa kan . Orang kate hadiah nie seikhlasss hati kannn kannn kannn . hahaha !
Okeee tok bulan nie ada lahh beberapa orang yang sangat bermakne dalam idop Mea yang lahir bulan nie tapi entry kali nie Mea nak say HAPPY BIRTHDAY kat member Mea yang mereng nie . Ya Allah , you baru nak masuk 21tahun ... betol ker tak nie you ?? Nape muka you nampak tua erk tak same dengan paras rupa you langsung . gilerr jahat kan mulut I nie . harusss laaa dah mulut You pun cam longkang kannn . haha


Nie laaa member Mea yang sambut besday dea hari nie 05/12/2011 . Sorry You I tak dapat nak baling telur kat You like before , cehhh ! macam lahh pernah celebrate vesday You kan sebelom niee . hahah ! sah gilo !
Orang lain dah masuk 21tahun tapi You baru nak masuk kan . aduhhh !! tak bestt tol laaaa . Dea nie sangat periang orangnya , olwez wt Mea tergelak besar jarang sekali wt Mea menanges or sentap okeee . Berani dea nak wt Mea sentap , mmg Mea panggg jerrr muka dea . Mea doakan hope You dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki okeee . Lepasss nie leh lahh culik You kann selama nie takut , yer laa bawah umur takmo nanti kene sebat bontot , hehe !


You jage diri leklok okee .
sian You keje hari nie lw tidakk
Kompom telur dah hinggap kat muka You .
Nanti ada mase I banje You erk
sempenan besday You yang ke 21 tahun .
ilalaloveyou  .

2 comments:

airuni said...

bulan depan aku baling telo kt kau dot

cikdamia sahaja. said...

ehhh , yang pasti besday ko dulu kan . so aku baling kau dulu oke , hahahaha