Thursday, January 31, 2013

"Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~


Assalamualaikum

Tengah sebok sebok mia buat kerja kat opis nie sempat lagi mia join contest tao
so korang semua jom laa join contest niee
mudah saje .
adiah yer pun best best tao kengkawan .
mane laa tao luck kengkawan kannn . 
semoga berjaya :D


Jumlah Follow Terkini : 157

DATELINE :
12.01 pagi 23 Januari 2013 hingga 12.00 malam 9 Februari 2013

9 comments:

Nurse & Engineer to be said...

hai already done follow your blog:-)

do not hessitate to follow me too :-)

http://ezajaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

rodiyatul akmar said...

from the same segmen , done follow awak :) jemput singgah ke blog saya pulak ye ^^,

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

nak topup free ?jom join GA ni ye

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

have a nice day :D

cikdamia sahaja. said...

Nurse Engineer : done follow ur blog
No: 54

cikdamia sahaja. said...

rodiyatul akmar : done follow blog anda yang comel tueeee :D

Khalid Kyle said...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

PasirPantai said...

sy dah follow....hope awaak jadi pemenang..hehe

cikdamia sahaja. said...

Khalid Kyle : done follow :D

cikdamia sahaja. said...

pasirpantai : yeaahhh . saya pun berharap macam itu . saya pun dah follow blog awak :D

Slumb3r said...

Hai... Dari segmen sama... Dah follow... tak keberatan, balas kunjungan di:

http://slumb3rstory.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html