Thursday, February 14, 2013

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3



** just klik banner ini utk join **

Assalamualaikum . 
mood cuti nie masih ada dalam diri nie , even dah kerja 2 hari . Mana taknya bos takde cuti seminggu , syokkkk oiii . dorang semua p berholiday tah kemana mana .

Bukan takbanyak kerja kat opis nie , banyak giler nak kene buat tapi kalau khusyuk sangat buat kerja pun tak best jugak so saje laaa join segmen nie . jom kengkawan . senang jer . segmen tok tambah kenalan :D

DATELINE 22.02.2013

8 comments:

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html


cik akak follow sini...jemputlah bertandang ke rumah akak pula...:)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...

Terima kasih bebanyak cik damia,,sudi join segmen saya k...bloglist saya dah buat lepas nie kena follow dan komen blogger di samping jgn lupa tinggalkan link damia k..

mselim3

Kucing Manja said...

assalamualaikum...

singgah dari segmen sama :)

http://www.khairilmazri.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

p/s: sedang mencari follower ke-1000 :)

Mimie Najib said...

assalamualaikum.. singgah sini dari segmen yang sama.. ^_^
maaf ye sebab lambat balas knjungan.. ;)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

cikdamia sahaja. said...

Cik Fie : sudah balas kunjungan dr segmen yang sama :D

Nasuha said...

Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.htm

Mar Haini Abdul Rahim said...

Assalamualaikum, maaf baru sempat bw dr segmen yang sama ! salam ukhuwwah dr belog jcb :)

*follower #88