Friday, October 15, 2010

. benciorxsuke .



aku xtahu camne nk gambar kan pew yg aku rase sekrang nie
geram pon ader + sakit hati pon ader + benci pon ade..
tahla.. bile aku pikir - pikir balik nape aku sakit hati sgt dengan pe yg die wt kat aku
walau pon pade hakikat yew kejadian nie dah lame sgt belaku..
3tahun lepas tp bile teringat aku jadik sakit hati..
perasaan aku kat die dah x seperti dulu..
dulu kemane jua aku g mesti die ader.. pew aku wt mesti aku ajak die join skali
tp lepas pew yg terjadik aku sakit hati n dah rase xboleh nk tegur die or layan die like before..
kenape yew ?? kekdg aku rase ide xbersalah n cume mangse keadaan tp bile pk2 xmungkinla..
xkan die buduh sgt kan..
yang aku sakit hati sangat dengan die nie.. die main perasaan dengan bf aku sendiri
but now ex-bf laaa.. aku pon dah lose contact dengan laki tue.. aku putuskan hubungan pon sebab dak nie..
lw benda nie jadik kat korang pe korang nk wt ??? masih layan die like before nie or dah x bertegur dengan die? sakit hati sampai sekarang.. bercinte dengan bf org.. and yang sakit hati ye lagi.. andai korang percayekan sum1 n uols dah cite semua benda kat die n die leh cite kat bf korang.. sakit hati x ? tikam dari belakang... gerrraaammmm !!!!! bile tanya pew hubungan korang n dak tue leh cakap adik angkat.. 
ehhh !!! aku xbuduh oke.. adik angkat leh panggil sayang n abg ??? F**K laaa beb !
geram sgt nie.. now die tegur aku balik ? pew perlu aku wt ?
OMG !! aku tw aku nie bukan jenis seorang yang pendendam tp aku jz sakit hati n xleh trime pew yang die telah buat kat aku before nie... huh !! sakit yew hati aku tuk hari nie !!!

p/s : korang tolonglah bantu aku agar aku tenang dr terus pk benda alah nie.. aku xsuke tuk pk benda nie..

4 comments:

maznymieya . said...

story morry now .

kuciputersenyum said...

camne aku nk story nie moksss ?? adoiii payah !

Anonymous said...

cte jerk la .

kuciputersenyum said...

alaaaa , an daa cite tue .