Monday, October 11, 2010

. buang jauh - jauh .


aku xpaham betol laaaa dengan ko nie .. ko dah tw aku xnk dgn ko lagi..
tp ko sibuk nak kacau aku lagi...ko call aku , aku xpernah pickup call ko pon..
now hari nie ko suoh betine mane tah suoh call aku kan..ko ingat aku nie mudah dibodohkan macam tue je..
mmg silap la weeeyyyyyy !!!!
lw sekali aku da benci ko selame ye aku benci ko.. mungkin b4 nie ko igat lw kita gado kita akan carik 
balik kan.. but sekrang bukan lagi erk...
aku dah buang ko dr idop aku.. so sorry too say tuk berkwn dgn ko lagi..

now aku ader life aku sendiri.. so ko wt la life ko sendiri oke... ckup la selame nie kita berkwn oke..
ko gtw aku lepas aku hilang dr idop ko.. hidop ko dah xterurus.. begado dgn org kan..
bukan aku xkisah tp ko yg rosakkan life ko sendiri..
sorry !

2 comments:

farah said...

ni a mslahnyaaa....xpyh layan.die br tau khebatan kau tu dut.tu yang cri kau blek.hahahaha

kuciputersenyum said...

hahhaah !! maybe dah terlambat... btol org kate bile ader depan mate kite xpernah nk hargai.. dah jauh baru terhegeh2.. yg bengang ye betine tue yg col aku nk sound2 aku.. silap la weyyy !!!!