Saturday, November 20, 2010

. suke aty aku laa naa wtpe pun , penyebok !


sedang aku belek-belek fesbuk tady , tetibe aty aku nieh tergerak naa
bace status dak sengal nieh .
tengah aku khusyuk nun membace status dak sengal nieh , 
tetibe pandangan mate aku nieh terbenti kat 1 status dea .
and aku rase dea pos benda nieh berkenaan dgn diri aku .

nieh yg rase macam naa maki jew ,
panas aty betol laa aku dgn dak nieh ,
aku taa menyebok hal ko , nieh ko laks yg lelebih .
aku kaco bontot ko pew sundal ??
nieh aku dahh mara sgt laa nieh , isssshhh ! saket yew aty aku nieh
sebok nk ckp sal orang m lw diri sendiri tue bagus sgt ,
perfect sgt okeyy laa gak . GERAM !!



ko pun dulu terhegeh2 nagih simpaty kat org ,
naa cakap aku lakx ! kimax nieh .
ko pun macam sundal jew ,
dapat yg ckup bagus , layan macam kimax .
orang tue mara tanda syg tp ko lagy naa bantah .
konon semua minat kat ko an , g laa MAM an .
ishhhh ! lw cite sal dak sengal nieh mmg taa an ckup space ,
blog aku nieh . tencion !

4 comments:

zara zainal abidin said...

gda.... sabo2... nape terlalu emosi ni.. orang cam tu kasi tembak je... parasit durjana... sabo2...

farahmoque said...

babe post kt wall yg psl umh tangga pe jadah tu ke?yg bile kena btg idung sndiri masih nk tuding jari kt org lain????

kuciputersenyum said...

zara : mane taa emosi zara , kite daa laa penat lik keje . ttbe terbace status dak sengal tue , terus aket aty . nyebok hal org n naa post2 lak . kite pun taa nah sebok hal dea . geram !

kuciputersenyum said...

farah : aduii hang nieh daa kelaut nieh . yg mane hang bace tuh ? habaq mai