Friday, November 19, 2010

. P1 4G , BUILT FOR BROADBAND ,



mesti korang taa paham an , okeyy laa aku terangkan kat sini okeyy kengkawan ku sekalian ,
nieh merupakan superb pakej okeyy ,
kenape aku cakap ia superb pakej , cz dapat 2 modem dengan harge RM69 sahaja okeyy .
speed dea lakk 5GB tao .
2 modem means 1 modem tuk rumah and 1 lagy wiggy , 
wiggy tue senang naa di bawe kemane jew macam broadband yang korang gune ,
celcom kew , maxis kew , macam tue laa .

modem yang kat rumah tue ,
ader wireless and ader gak cabel terus ke laptop or pc
modem yang tuk rumah ader 1 tahun contract tao tp yg wiggy tue taa der ,
so lw korang naa terminite pun bole taa der cas pape .

SUPER WIGGY 

okeyy yang nieh lak super wiggy , nieh yang paling latest laa .
dea kai usb cable jer , senang laa taa payah naa install
juz cucuk masuk dlm laptop daa leh gune .
tp lw korang daa ader modem yang beso tue , 
boleh add on jew benda nieh murah sikit laa , taa der laa beli 
dengan harga asal dea .

nieh lak modem tuk rumah yang paling latest , b4 nieh kaler itam an ??
nieh kaler putih . harge dea pun RM99 .
mahal mmg mahal tp berbaloi-baloi tao . nieh lak 20GB
dea ader 2 router tao , taa payah korang susah-susah naa carik line
korang juz letak jew then benda nieh yg akan carikkan tuk korang tao .
nieh pun ader wireless gak , maksimum leh gune 6 pc or laptop tao
pakai serentak pun boleh , kita ader 2 cable terus ke laptop okeyy .
nieh pun 1 tahun contract , b4 nieh 2 tahun an , hehe

p/s : so pade yang berminat leh contact aku tao .lw korang taa paham ,
leh tanya aku . korang komen jew , aku pasti jwb . senang jew ia lebih okeyy dr yang sedia ade .
tp ia bergantung pade COVERAGE tempat korang laa .
selagi ader COVERAGE selagi tue leh pakai okeyy .

4 comments:

zara zainal abidin said...

macam mane zara nak dapat kan moderm ni??

kuciputersenyum said...

zara naa amik kat kl kew johor ?

zara zainal abidin said...

kat johor ade ker??

kuciputersenyum said...

better amik kt kl time zara trun kl erk . b4 tuh johor ktne ? t gda check coverage