Thursday, May 19, 2011

. Seronoknya Ahli Keluarga Aku Semakin Bertambah .

Seronok rasenyakan bila ahli keluarga semakin bertambah kan , akhirnya akak aku yang sulung dah dapat baby gegirls lah , comel lak tue , aku pun tak sempat ag nak nengok dea kat spital , so aku nengok kat fesbuk jerlah . Anak-anak abang aku yang sulung pun gegirls , akak aku nieh pun gegirls , alah aku nak ank buah lelaki lak , dah bosan asik gegirls jer . Tapi name pun tak bagi lagi maklumlah akak aku teruja nak bagi name apa banyak sangat pilihan nya . Baby gegirls nieh selamat dilahirkan di Hospital PPUM pada 17 may 2011 . Wah tarikh bukan main shantek lagi kan , Hari Wesak , huhu.



[ gambar : alahhhh comey yer anak buah aku nieh , sape lah name yer nnti an , tunggu jerlah akk aku nieh bagi name kan , jangan MARKONAH dah ler , susah nak panggil nanti ]


[ gambar : ishhh , muka dak nieh ikot muka sapelah agak nya yer , muka akak aku pun tak der gak , abang ipar ak lagi lah tak der an , tunggu lah dea besar skit an , nieh baru-baru kua dah sebok nak tengok macam sape , memang tak lah gamaknya . nantikan jerlah ;) ]


[ gambar : k.rinie konon yer nak amik berkat lah tue , mudah-mudahan lah akak aku sorang nieh pegnant nanti dapat baby BOY , boring lah asik baby GIRLS jer an yang sulung . Kasi pecah sikit tradisi tue . First time akak aku nieh gang baby kecik0kecik nieh , slalu dea gang mesti NANGES dak tue , kire nasib baik lah coz dak tue tido an , KOMPOM mimpi NGERI dakj kecik tue , hahahaha :) ]

Alangkah seronoknya kalau arwah ayah ada lagikan mesti arwah ayah happy jer sambut kelahiran cucu sulung anak pompuan an , tp takperlah sekurangnya arwah ayah dapat nengok kat ATAS sane , huhuhu :):)

6 comments:

ArxarNadhirah said...

waa best nye dapat adik baru :)
kite da takkan dpt adik da.
tunggu kawen nnt la hehehe

kuciputersenyum said...

nad : nieh bukan adik lah , nieh anak buah baru . Anak akak yang 1st . akak yang dukung baby tue OTW , hehehe . tinggal saya jer lambat ag , tunggu kawen nanti :):):)

FAR said...

anak kak ina????wohooo!best2!hahaha

rini pn dh pregnant ke?syiok laa kau kn.huuhhu

Zaza Zafran said...

comel la baby

kuciputersenyum said...

farah : yes tue anak k.ina , tp name aku tak dapat lagi lah , hehe . k.rinie tak sure myb OTW kot :):)

kuciputersenyum said...

zaza : comel ker ? hhehe , bmpk macam laki ker pompuan ? tp lw ank saya mesti lagi comel an , hehe :):):)