Wednesday, May 25, 2011

. Siapa Miera Liyana Nieh ? Ada Apa dengan Miera Liyana .


 gambar : masuk - masuk opis dok melepak dengan kengkawan opis , biasa lah pagi-pagi tak sah klau tak bergosip kan . Dok khusuk dengar my click nieh bercerita tentang artis , Siti Norhaliza ada , Noh Hujan ader , ishh ramai lah dorang nieh bercerita . 

Aku pun dok godek-godek lappy nieh tetiba aku terpegun nengok si dea nieh , aku pun tertanya-tanya siapa dea nieh ? Artis ker ? nape aku tak kenal dea nieh . Dok pikir-pikir rase yer aku pernah jumpe dea time shooting hari tue . Pelakon Tambahan jer kot , tapi tak sangka lah , mmg dea nieh sempoi habis lah , SMOKING lex jer an , dunia artis nieh an lain macam sikit . 

Ada sesetengah artis tak tunjuk kat khalayak ramai tp dea nieh giler sempoi . Nengok lah cara dea nieh berpakaian , giler seksi an .Aku pun ada terbace dalam satu forum tue , bukan aku nak wt kontroversi nacam mama paparazzi . Korang nak tahu per jawapan soklan nieh bila di tanya .

Saat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan televisiom "Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."

2 comments:

saiazuan said...

hot wei :D

kuciputersenyum said...

saiazuan : memang hot habis , tp nape dea tak segan langsung yer :):)