Sunday, December 11, 2011

jangan nak carik pasal laaaa

Assalamualaikum


rase cam nk baling telur kat muka orang yang suke menyusahkan hidop kite nie , rase cam nak ketok pale dorang-2 nie pun ada gak . tah kenapa sebok sangat nak menyusahkan life orang dan dengki nak hack-2 page orang sedangkan mea tak der pun nak kacau or ganggu life mereke-2 nieee . gerammmm rase nya dengan mereke-2 nieee . 

okeee mea mara pada mereke-2 nie yang hack page fesbuk mea hari nieee . mea tak pernah nak bermusuh dengan sapa-2 pun okeeee tapi nape nak hack page mea lak nieee . sedihhh laaaaa , tapi takut pun ada gakkk maklum laaa tak pernah kene camni sebelom nie ookeeee , first time mane tak cuak mea kannn . mula laa rase nak menanges laaa , rase nak heboh kat smua orang kannn . 

Tapi rasenya mea tahu sape punya kerjaaa cz kawan mea pun kene hack jugak dengan sorang laki nie cz dea mesej kawan mea tapi kawan mea tak layan deaa , so dea bengang dea hack fesbuk page mmber mea tue . then laki tue pun ada add fesbuk mea , mea baru jerrr apprve dea jadi fren mea . bila kawan mea gtao name laki tue , siap mention name okeee , mea terus block laki tue , serammm satu badan okeeee . bila mea check balik mea yer fesbuk , macam ad orang hack mea yer fesbuk. serammmm . camne nak buat nieee

kenapa perlu nak hack fesbuk mea
mea wt salah apa kau awak ?
jangan laa ganggu life mea 
mea takuttt 
please jangan ggu mea okeee .
mea syg kwn-2 mea dlm fesbuk 
ilalaloveyoumyfriends <3

2 comments:

mieraSASSY , said...

be strong dear . manusia memang tak pernah rasa puas :)

cikdamia sahaja. said...

yesss sweetie :)
nasib i dah block dea okeee
seram sangat dengan org camni okeee .