Friday, October 15, 2010

. tunang oh TUNANG .


aku rase seronok biler nk kongsi benda nieh dgn korang semua.. buat pertama kali yew aku bakal dapat abg ipar tp aku xder lorrr rapat sgt gn die nieh.. die nie pon jarang datang rumah kan..
greattttt !!!! betol akak aku sorg nieh kan.. nie merupakan hari bersejarah bagi akak aku..
IZARINI BINTI BORHAN a.k.a RINIE 
dengan pasangan yew.. aduhhh !! lupa lak name laki die nie tp aku juz ingat name panggilan baling-balingan akak aku tuk si die TEPET !! pelik betol kan name die nie.. hahaha !


nie lorrr rupe akak aku time bertunang..shantek ??? boleh lahh kan.. tengok adik die lorr kan.. hahaha !

nie lorr tukang makeup yew okeyyyy !! kelasss gitu.. hahaha ! time nie akak aku mmg cantek la cz di makeup.. huh ! ( puji dlm terpakse )

dari kiri mak mertua die then belah kanan kompom mak aku kan yang shantek lagi berserii tue.. yang depan tue akak ipar aku yang 1st.. lw x aku yg kene tp aku xmo cz aku terlalu shantek t korang xpasti yg mane satu tunang kan.. hahaha!


nie lorrr bakal abang ipar aku..dorang nie mmg suke wt keje ngok ngek ! hahaha ! abis la dapat akak aku yg mulut murai nie.. nasib badan la... orang jawa mmg camne..


akhir yew ader gak pix aku gn akak aku kan.. owhhh tidakkk !!! aku kelihatan superrrbbbb gemouk's... menci yerrrr !!!


akhir sekali nie lorr antara gambar yg aku dah kumpulkan..pelamin kompom la aku yang wt sendiri kan tuk akak kesayangan aku nie.. glamour noxxx !!

p/s : hope korang enjoy bace benda alah nie.. ttbe lak aku nk bercerita al kesah pertunangan akak aku nie.. wt buhsan aku yer blog jer kan.. hahahaha sengal dah pale otak aku nie.. huhu



2 comments:

rini.borhan said...

aku mmg canteq ok..jgn jeles..

kuciputersenyum said...

k.rinie : jangan naa poyo sgt yer . hakikatnya AKU lebih shantek yer hahaha ;-)